ReferenssejäRoal - 30-vuotis oluttölkin etikettisuunnittelu

30-vuotis juhlaolut

Roal Oy halusi teettää itsellensä 30-vuotisjuhlaoluen ja pyysi apua etikettien suunnittelussa. Autoin heitä mielelläni, sillä etikettien kanssa on tullut tehtyä töitä jo monta vuotta. Tehtäväksi sain suunnitella etiketit kolmelle eri olut laadulle Weizen, IPA ja Lager.

Sain asiakkaalta luonnoksen, josta kävi ilmi mitä kaikkea he siihen halusivat. En ottanut täysin kirjaimellista lähestymistapaa vaan koitin napsia sieltä sen perusidean ja rakentaa sen pohjalta vedokset. Se on aina sydäntä lämmittävä tunne, kun asiakas tykkää luomuksestasi. Täytyy vain toivoa, että saan itsellenikin kappaleet noita oluita.

Tarvitsetko sinä apua etikettien kanssa?

Tarjoan palveluita mielelläni sinulle, jos sitä satut tarvitsemaan. Kyseessä ei pakosti tarvitse olla etikettisuunnittelu. Etiketti aineistojen muokkaus onnistuu myös.

3D-visualisointi

Etikettisuunnittelun kaverina toimii vallan mainiosti 3D-visualisointi. Eli tietokoneella tehty kuva, jossa näkyy etikettisi paikallaan lopputuotteessa. Esimerkkinä yllä oleva kuva tölkeistä. Tätä voidaan käyttää ihan vaan, joko tarkastelemaan mieltä etiketti tulisi näyttämään tuotteessa tai sitten tehdä tuotekuva uudella etiketillä mitä voi käyttää markkinointimateriaaleissasi.

"PSSSSsssttt... Vinkkaa kaverillekin, jos se sattuu tarvitsemaan apua"