Usein kotisivujen hankkimisen tai uusimisen jälkeen sivut jätetään oman onnensa nojaan. Kun asiat muuttuvat unohdetaan, että ne pitäisi muuttaa kotisivuillekkin. Vanhaa tietoa sisältävät tai toimimattomat sivut eivät anna kovin imartelevaa kuvaa asiakkaille.

Nykyaikana kotisivut kun ovat melkein kuin yrityksesi etuovi tai julkisivu. Aukioloajat tai tiedotteet vuodelta 2006 eivät herätä hirveästi luottamusta. Se pistää asiakkaan miettimään, että onko yrityksessä edes toimintaa enään.

Tarjoankin laajan valikoiman palveluita kotisivujen ajantasalle saattamiseen. Teen joko yksittäisiä muokkauksia tai useamman muokkauksen kerralla. Nämä muutokset vaativat hallintatunnukset kotisivupalvelimelle, jos ette tiedä tunnuksianne autan mielelläni niiden selvittämisessä. Tutustu myös Kotisivu Remontti palveluun, jos et halua uusia kotisivuja, päivitetään olemassa olevat ajantasalle.

Tietojen päivitys

Kotisivuilla olevan vanhentuneen tai väärän tiedon korjaus. Usein saattaa koitisivuille jäädä vanhan työntekijän tiedot tai jopa vanha osoite. Nopea ja edullinen tehdä.

Kuvien päivitys

Tiedot vanhentuvat, niin myös kuvat. Kuvien vaihtaminen on nopea ja edullinen tehdä.

Virheiden korjaaminen koodissa

Sivuille voi olla joskus jäänyt jotain ongelmakohtia, voin tutkia tilanteen ja korjata sen jos pystyn.

Sähköpostitilien luonti tai poisto

Aina silloin tällöin tarvitsee luota uusia tai poistaa vanhjoa sähköpostitilejä. Nopea ja edullinen tehdä.

Kuvien optimointi, sivujen latausnopeuden parantamiseksi

Sivut voivat latautua todella hitaasti jos on käytetty liian isoja kuvia tai niitä ei ole pakattu tarpeeksi hyvin. Muokkaan kuvat niin että ne ovat sopivan kokoiset ja lautuvat niin nopeasti kuin mahdollista.

Joskus voi olla, että kuvia on pakattu jopa liikaakin joilloin ne näyttävät huolaatuisilta. Tällöin kuvat olisi paras muokata alkuperäisestä oikean kokoiseksi ja nykyaikaisten kuvaformaatien avulla laatu pysyy hyvänä mutta latauskoko pienenä. Tämäkin nopeaa ja edullista. 

Ei turvallisen sivuston muuttaminen turvalliseksi

Lukeeko kotisivusi osoitteen vieressä "Ei turvallinen"? Nykyaikaiset selaimet alkoivat merkitä kaikki sivustot, jotka eivät käytä SSL suojausta ei turvalliseksi. 

Tämä on yleensä helposti korjattavissa, tarkistetaan vain ensin, että kotisivupalvelin tukee SSL suojausta. Sen jälkeen ohjataan suojaamaton http osoite suojattuun https osoitteeseen. Nopea ja halpa toteuttaa tämäkin.

Ulkoasun muokkaus

Joskus varmasti haluaisit muutta sivuillasi jotain eri näköiseksi tai väriseksi. Hintataulukkoa, yhteydenottolomaketta, valikkoa, nappulaa tai mitä vaan. Yleensä nämä muutokset ovat myös nopeita ja halpoja. Kannattaa kysyä.

Lisäelementtien luonti

Joskus sitä voi tarvita jonkun pienen lisäelementin kotisivuille. Voin luoda nappuloita, iconeja, bannereita, taulukoita ym. Mitä nyt satut tarvitsemaan.

"Aina kannattaa kysyä.
Sinulla on käytössä koko 15 vuoden osaamiseni."

"PSSSSsssttt... Vinkkaa kaverillekin, jos se sattuu tarvitsemaan apua"