Logo muokkauksetLogo takaisin edustuskuntoon

Logo on yksi yrityksesi tärkein elementti. Silti sen laiminlyö niin moni. Sen tärkeyttä pysähdytään miettimään harvoin.

Moni ei ajattele, että monesti se on juuri se logo, joka antaa ensivaikutelman yrityksestäsi. Se on se, mistä yrityksesi tunnistetaan ja se millä erotut kilpailijoista. Eikö silloin olisi järkeenkäypää miettiä hetki mitä logosi kertoo sinusta ja brändistäsi?

Minä taas pyrin auttamaan sinua kiillottamaan yrityksesi kansikuvaa ja identiteettiä, tarjoamalla auttavaa kättä ja osaamistani.

Huonolaatuisen logon uudelleen vektorointi

Oletko koskaan miettinyt miten paljon huonolaatuinen pikselöitynyt logo tekee hallaa imagollesi? Mä maalaan sulle mielikuvan, ajattelepa hyvin pukeutunutta myyntihenkilöä, jolla on sinappia rinnuksilla. Kyllähän se vähän ensivaikutelmaa syö?

Onneksi tämän asian korjaaminen ei ole hankalaa tai edes kallista. Jos logostasi ei ole muita versiota siitä voidaan piirtää uusi vanhan pohjalta tai jos sinulla on jo olemassa vektori versio (.ai tai .eps) niin sen avulla saadaan luotua tarvittavat tiedostot ja koot.

Logon muokkaus kun tarpeet muuttuu tai jokin logossa häiritsee.

Joskus vaan voi olla, että logoon on jäänyt joku moka. Logotiedoston tekijä on ollut amatööri ja lopullista tiedostoa ei ole viimeistelty. Paino sanoo, että logoa ei voida käyttää ilman muutoksia. Slogaaneita tulee ja menee. Mutta yksi asia on varma, logoa pitäisi pystyä käyttämään.

Onneksi tämänkään ei tarvitse olla ongelma. Tällaiset muokkaukset ovat minulle arkipäivää, eikä niistä tarvitse maksaa itseään kipeäksi.

Logon eri versiot käyttötarkoituksen mukaan. 

Logoa käytetään kaikkialla, mainoksissa, esitteissä, käyntikorteissa, kotisivuilla jopa laskuissa. Joten ihan perus asioihin kuuluu, että logosta on tarvittavat versiot kaikkiin tarpeisiin tai edes tiedostot, joiden pohjalta luoda tarvittavat versiot tarpeen mukaan.

Laitetaan perusasiat kuntoon ja tehdään tarvittavat versiot. Riittää kun on edes yksi versio logosta, jonka pohjalta voidaan lähteä työstämään.

"Aina kannattaa kysyä.
Sinulla on käytössä koko 15 vuoden osaamiseni."

"PSSSSsssttt... Vinkkaa kaverillekin, jos se sattuu tarvitsemaan apua"