PainomateriaalitKaikki yhdestä paikasta

Tottakai sitä yrittäjä tarvitsee niitä uusiakin painomateriaaleja ja mikä sen kätevämpää kuin saada ne samasta paikasta. 

Painomateriaalit ovat iso osa yrittäjän arkea, joten ne luonnollisesti kuuluvat myös minun palveluihini. Pyrin palvelemaan ns. ”yhden pysähdyksen taktiikalla”, joten pelkkien aineistojen lisäksi pystyn toimittamaan materiaalit myös painettuna erinäisten alihankkijoiden avulla.

Käyntikorttien aineistojen luonti ja painatus.

Käyntikortit ovat nykyaikanakin perusvälttämättömyys yrittäjille. 

Tiesitkö, että käyntikortteja voi nykyaikaistaan QR-koodeilla, joiden avulla yhteystietosi voidaan tallentaa suoraan kortista puhelimeen?

Roll-uppien aineistojen luonti ja painatus

Roll-up eli rollajuliste on erittäin kätevä tapahtumissa, messuilla tai esittelyissä. Moni ei tiedä, että roll-up ei ole vain kerta käyttöinen, tuloste on mahdollista vaihtaa uuteen, joka on kustannustehokkaampaa, kun ei tarvitse ostaa uutta runkoa. Yksittäisille messuille tilattu rolla ei mene näin hukkaan.

Teippausaineistojen luonti ja teettäminen.

Teippaukset liiketiloissa antaa hyvän ja viimeistellyn vaikutelman siellä vieraileville asiakkailla. Teippaukset autossa on taas oiva tapa mainostaa.  Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella mahdollisuus saada teippaukset asennettuna. 

Kylttiaineistojen luonti ja teettäminen. 

Kyltit ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi ullkomainokseen, opastukseen, pysäköintiin tai vaikka tiedonantoon. Kylttejä on saatavilla ulko- ja sisäkäyttöön. Materiaalivaihtoehtoina esim. pleksi, kapalevy, alumiinikomposiitti. Mahdollista saada vaikka tolppakiinnityksellä.

Tarra aineistojen luonti ja painattaminen.

Tarroista on moneksi, pystyn tekemään aineistot tarroihin ja tarvittaessa painattamaan  ne alihankkijan kautta. Oli kyseessä sitten mainostarra, etikettitarra, huoltotarra, valmistajatarra, osoitetarra tai jokin muu. Tarroja saatavilla eri viimeistelyillä sisä- ja ulkokäyttöön.

Juliste aineistojen luonti ja painattaminen. 

Julisteita on helpo hyödyntään liiketilan sisäisessä mainonnassa tai vaikka promota tapahtumaa. Minulta saa aineistot julisteisiin ja tarvittaessa myös valmiiksi painatettuna.

Kaikenlaiset muut painotuotteet.

Aineistot kaikenlaisiin painotuotteisiin. Postikortit, kirjekuoret, kansiot, ruokalistat, lasinaluset, lahjakortit, flyerit, A-telineet ja mitä näitä nyt voi olla.

"Aina kannattaa kysyä.
Sinulla on käytössä koko 15 vuoden osaamiseni."

"PSSSSsssttt... Vinkkaa kaverillekin, jos se sattuu tarvitsemaan apua"