PDF on yksi maailman yleisin tiedostomuoto, jota käytetään digitaaliseen dokumentointiin, lomakkeisiin, esitteisiin, mainoksiin, sopimuksiin tai vaikka painomateriaaleihin.

Ei ihme, että todennäköisesti tulet törmäämään tilanteeseen, jossa PDF-tiedostoa pitäisi muokata. Ongelmalliseksi homma menee silloin kun ei olekaan välineitä tai tietotaitoa tehdä sitä. Homma tuntuu niin pieneltä, ettei kehtaa ketään ammattilaista asialla vaivata.

Luonnollisesti tulin siihen tulokseen, että tämä tulee kuulumaan palveluihini, ei mitään järkeä tehdä näin pienestä asiasta ongelmaa. PDF-muokkaukset ovat yksinkertainen juttu mutta jos niitä ei pysty tekemään alkavat ne tuottamaan päänvaivaa. Nyt voit delegoida ne minulle, otan vastaan ihan yksittäisiä muokkauksia tai useampia kerralla.

Useamman tiedoston yhdistäminen.

Useita PDF-tiedostoja voi yhdistää yhdeksi tiedostoksi.

Sivun lisääminen tai poistaminen.

PDF-tiedostoihin on mahdollista lisätä sivuja ja myös poistaa niitä.

Sivujärjestyksen muuttaminen.

Joskus sitä vaan voi sivut mennä sekaisin tai uudelleen jäsentely on muuten vaan paikallaan.

Tiedon muokkaaminen.

Vanhentuneen tiedon muuttaminen ja uuden tiedon lisääminen nyt vaan on välttämätöntä. Aina sitä ei vain pysty tehdä itse. 

Elementtien lisääminen tai poistaminen.

Joskus asiat muuttuu ja esitteestä joutuu poistamaan vaikka yhteistyökumppanin logon ja tiedot.

Täytettävien PDF-lomakkeiden luonti.

Sähköisesti täytettävät lomakkeet ovat käteviä, lomakkeen voi toimittaa asiakkaalle ja hän täyttää lomakkeen tietokoneellaan, tallentaa ja lähettää lomakkeen takaisin täytettynä. Käsinkirjoitetun tekstin arvailu jää pois ja lomakkeet pysyvät selkeämpinä.

"Aina kannattaa kysyä.
Sinulla on käytössä koko 15 vuoden osaamiseni."

"PSSSSsssttt... Vinkkaa kaverillekin, jos se sattuu tarvitsemaan apua"