Tässä esimerkkejä muiden yrittäjien ongelmista

Minulla on logosta vain .jpg versio ja nyt tarvitsisin sen ilman valkoista taustaa.
checkmark
Logosta on yleensä monia eri versioita käyttötarkoituksen mukaan, mutta jos tilanne on tämä, niin yleensä tälläisessä tilanteessa tausta saadaan poistettua. Poikkeuksen voi aiheuttaa logon monimutkaisuus tai esimerkiksi siinä käytetyt efektit. Parhaiten se selviää, kun kysyt apuja, jolloin pääsen arvioimaan tilanteen.
Minulla on logo ja sitä pitäisi suurentaa, mutta kuvanlaatu menee huonoksi.
checkmark
Logosta pitäisi olla eri versioita käyttötarkoituksien mukaan; painomateriaaleihin, webbikäyttöön, laskupohjiin sun muihin materiaaleihin. Tässä tapauksessa logosta voidaan uudelleen piirtää suurennoksen kestävä vektoriversio ja sen pohjalta luoda muut tarvittavat versiot. Perusasiat on hyvä saada kuntoon.
Tarvitsisin logostani tietyn kokoisen verkkojulkaisuun.
checkmark
Jos logo on iso, siitä saadaan helposti tehtyä eri kokoisia versioita. Mutta jos logo on pieni, niin sitä ei pysty suurentamaan ilman, että laatu heikkenee nopeasti. Yleensä kokojen muutokset ovat muutaman minuutin hommia.
Logooni tarvitsisi lisätä tekstiä.
checkmark
Tämä onnistuu kyllä. Muutaman minuutin homma.
Logostani tarvitsisi poistaa elementti.
checkmark
Yleensä tämäkin on melko mutkaton juttu. Muutaman minuutin homma.
Tarvitsisimme uuden logon. Teetkö logosuunnittelua?
X-mark
Valitettavasti en ota vastaan kovin isoja projekteja. Keskityn enemmän microprojekteihin, joihin menee aikaa 2 minuutista maksimissaan 8 tuntiin. Logosuunnittelun kohdalla voin harkita projektien ottamista tilanteen mukaan. Kysy.
Minulla on PDF-esite, mutta siinä on väärää tietoa. Pystyykö sitä muokkaamaan?
checkmark
Yleensä PDF-tiedostoja pystyy muokkaamaan. Arvioitu työaika: Riippuu muutettavan tekstin määrästä mutta yleensä muutamasta minuutista puoleen tuntiin.
Tarvitsisin esityksestäni PDF-version.
checkmark
Eri tiedostomuotoja on mahdollista muuttaa PDF:ksi. Parhaiten se selviää, kun kysyt apuja jolloin pääsen arvioimaan tilanteen.
Meillä kävi logon vaihdos ja nyt mainosmateriaaleissa väärät logot. Pystyykö logot vaihtamaan pdf:iin ja mainoskuviin?
checkmark
PDF-tiedostoihin elementtien vaihtaminen käy yleensä helposti. Logojen vaihtaminen mainoskuviin taas riippuu paljon kyseisestä kuvasta. Suorille yksivärisille pinnoille tämä on yleensä helppoa. Monimutkaisen taustaelementin päällä tai kurvikkaalla pinnalla oleva logo voi olla työläämpi, ellei mahdoton vaihtaa. Parhaiten se selviää kun otat yhteyttä jolloin pääsen arvioimaan tilanteen.
Painotalo vaatii aineistoa muodossa, jossa sitä minulla ei ole.
checkmark
Ota yhteyttä, niin katsotaan pystynkö auttamaan.
Osaatko tehdä sellaisen puhelimella luettavan koodin, jolla pääsisi meidän verkkosivuille?
checkmark
Kyseessä on siis QR-koodi ja se onnistuu toki. QR-Koodia voi käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen, kuten yhteystietojen tallentamiseen, sähköpostin tai tekstiviestin lähettämiseen, soittamiseen, kalenterimerkinnän tallentamiseen tai vaikka yrityksen WIFI-salasanan jakamiseen. Pystyn tekemään myös muun tyyppisiä viivakoodeja, kuten yleinen EAN-13 koodi. Arvio työajasta: Muutama minuutti.
Pystytkö tekemään luettavia viivakoodeja? Meillä olisi tulostettavia tarra-arkkeja joissa on 65 tarraa per. arkki. Pystyisitkö asemoimaan viivakoodit ja lyhyen tekstin niin, että saisimme tulostettua ne tuolle tarra-arkille?
checkmark
Pystyn tekemään luettavia viivakoodeja. Asemoiminenkin onnistuu, jos on mahdollista saada näytekappale tarra-arkista. Työ vaatii hieman säätämistä ja testitulostuksia tuo vaatii, mutta pitäisi olla tehtävissä.
Teetkö käyntikortteja tai muita painotuotteita? Tarvittaisi myös kylttejä, pystytkö auttamaan sellaisten kanssa?
checkmark
Kyllä teen. Pystyn alihankkijoiden kautta toimittamaan käyntikortteja, postikortteja, kirjekuoria painatuksella, roll-uppeja, tarroja, julisteita, teippauksia, kaikenlaisia kylttejä sisä- ja ulkokäyttöön. Tarvittaessa voin hyödyntää puutyötaitojani ja vaikka nikkaroida kylteille telineen jos tarvetta on. Palvelen todellakin koko osaamisellani.
Meidän brändin värit vaihtuivat ja nyt kaikissa mainoskuvissa autojemme teippaukset ovat väärän värisiä. Pystyykö teippausten värit vaihtamaan kuviin?
checkmark
Kuvien värejä pystyy vaihtamaan melko tarkasti. Vaadittava työmäärä vaihtelee tapauskohtaisesti. Parhaiten se selviää, kun otat yhteyttä jolloin pääsen arvioimaan tilanteen.
Kotisivuilleni pitäisi vaihtaa logo.
checkmark
Jos tiedät kotisivujesi hallintatunnukset, tämän pitäisi onnistua helposti muutamassa minuutissa. Jos et tiedä tunnuksia, voidaan toki yhdessä lähteä selvittämään asiaa.
Kotisivuilleni pitäisi vaihtaa yhteystiedot.
checkmark
Jos tiedät kotisivujesi hallintatunnukset, tämän pitäisi onnistua helposti muutamassa minuutissa. Jos et tiedä tunnuksia, voidaan toki yhdessä lähteä selvittämään asiaa.
Kotisivuilleni pitäisi korjata tekstiä.
checkmark
Jos tiedät kotisivujesi hallintatunnukset, tämän pitäisi onnistua helposti muutamassa minuutissa. Jos et tiedä tunnuksia, voidaan toki yhdessä lähteä selvittämään asiaa.
Ostin yrityksen ja yrityksen kotisivujen palveluntarjoajasta on epäselvyyttä. Saako sen tiedon selvitettyä jostain?
checkmark
Yleensä tämä selviää laskusta, joka varmasti jossain vaiheessa aina tulee. Tieto on yleensä mahdollista saada selvitettyä tavalla tai toisella. Autan mielelläni asian selvittämisessä.
Kotisivuni sanoo, että se ei ole turvallinen? Mitä se tarkoittaa? Mitä asialle voi tehdä?
checkmark
Nykyään selaimet ovat alkaneet luokittelemaan sivustot, joissa ei käytetä suojausta (HTTPS) "turvattomiksi". Selvitetään, tukeeko kotisivutilasi tätä suojausta. Jos kotisivusi tukee suojausta, niin asia on helppokorjata muutamassa minuutissa, kuhan tiedät kotisivujesi hallintatunnukset. Autan niiden selvittämisessä tarpeen mukaan.
Meillä on domain vain sähköpostia varten ja toimintamme on keskittynyt lähinnä facebookkiin. Kotisivuillemme eksyvä kohtaa vain valkoisen tyhjän sivun. Saisiko sinne jonkin yksinkertaisen sivun, joka ohjaisi kävijän vaikka facebook tilillemme.
checkmark
Yksinkertaisen "Landing pagen" tekeminen onnistuu kyllä. Sivuhan voi olla tyylitelty, vaikka se ei tekisi muuta, kuin ohjaisi kävijän Facebook-tilillenne. Kannattavaahan on käyttää tilaisuus hyödyksi, ja Facebook:iin ohjaamisen lisäksi laittaa pieni kertomus yrityksestänne ja yhteystietonne.
Tarvitsisimme uudet kotisivut. Teetkö kotisivusuunnittelua?
X-mark
Valitettavasti en ota vastaan kovin isoja projekteja. Keskityn enemmän micro projekteihin joihin menee aikaa 2 minuutista maksimissaan 8 tuntiin. Kotisivujen muokkauksia ja yksittäisiä "landing pageja" voin harkita tilanteen mukaan.

"Aina kannattaa kysyä.
Sinulla on käytössä koko 15 vuoden osaamiseni."

"PSSSSsssttt... Vinkkaa kaverillekin, jos se sattuu tarvitsemaan apua"